Mijn hond is zwanger en verliest slijm

Geplaatst op: 08.10.2019

Blijft de teef na de bevalling onrustig, dan is het verstandig om de dierenarts te laten controleren of er geen pups meer in de buik zitten. Was niet bedoeld als kritiek ofzo hé.

Nienke; heb een profiel aan gemaakt. Spain - España. Maar zal het weer eens proberen. Een klein beetje heldere afscheiding kan optreden tijdens de zwangerschap. Vanaf de derde week zie ik ook lichamelijk wat veranderingen bij Oshri de buiklijn verandert wat, ze wordt wat voller.

Arbeid en geboorte Als uw hond op het punt staat te bevallen, blijf dan kalm! Zesde week Laat de teef alvast aan de werpkist wennen en haar desnoods in laten slapen.

De teef Door het opeten van de nageboortes kan de teef na de bevalling een paar dagen last hebben van diarree. Bij Oshri heb ik dit niet waargenomen. U mag tijdens fase 2 de pups wat helpen om de tepels te vinden. Het sperma blijft in de teef een tijdlang goed. Ze gaat steeds bij de deur zitten en wil dan even naar buiten.

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Met beide zwangere hondjes is alles goed. Kop, romp en ledematen zijn duidelijk te onderscheiden. De duur van deze fase hangt uiteraard voor een groot deel af van de grootte van het nestje.

Geef de teef geen rood vlees vooral geen hart in de laatste weken voor de dekking, want dat onttrekt calcium aan de teef, er kan een tekort aan calcium ontstaan: eclampsie.

Bianka 09 december om wijzigen. Hij voelt al snel drie vruchtblaasjes.

Deze keer is ze echt goed gedekt. Dus het heeft niets te maken met een aankomende bevalling Maar als je toch al eens meer gefokt hebt,weet je die dingetjes toch al??? Eerste week De dekking. Oshri krijgt dan de tweede herpes-inenting en een korte check of alles goed in orde is! Ze is op zoek naar een nest voor de bevalling. mijn hond is zwanger en verliest slijm

Ell (Gast)

Hoe kun je nu een dracht en een nest pups begeleiden als je niet eens weet waar je mee bezig bent? Wat was ik zenuwachtig. Met beide zwangere hondjes is alles goed. United Kingdom.

De bevalling kan niet lang meer op zich laten wachten. Waak echter voor overgewicht. Mijn hond is zwanger en verliest slijm voor de bevalling zakt de temperatuur van de teef tot 36,5C normaal C. De bench staat nog wel in de kamer, maar is nu dicht zodat ze daar niet in kan.

Gebruik niet iets waar u later weer gebruik van wilt maken, omdat de worp aardig wat rommel achterlaat? Tepels en buitenste schaamlippen kunnen voorzichtig schoongemaakt worden.

Of gedurende de dag??? Oshri krijgt dan de tweede herpes-inenting en een korte check of alles goed in orde is. Malabarista Berichten: Geregistreerd: Woonplaats: El Paso Als ze 4 weken drachtig is kun je een scan laten maken.

De teef maakt zich ook steeds meer schoon. De tepels zijn nu duidelijk zichtbaar. Het is verstandig de temperatuur van de mijn hond is zwanger en verliest slijm een paar keer per dag op te nemen. Denk bijvoorbeeld allereerst aan de gezondheid van de teef.

Vanaf dag kan de dracht worden vastgesteld met behulp van een echo en vanaf www weer online nederland nl 49 door middel van een rntgenfoto.

Niet op de 55e drachtdag iig. Zeer belangrijk is dat er contact met ons moet opgenomen worden indien de teef al 30 minuten aaneensluitend hard aan het persen is en er nog steeds geen pup is uitgekomen. Alles wat ze voorgezet krijgt wordt binnen de kortste keren naar binnengewerkt. Bind verderop een ander draadje vast en knip met een schone schaar de streng af.

Dit vind je misschien ook interessant

Het wordt aangeraden om een week vóór de verwachtte partustijd te beginnen met de lichaamstemperatuur van de teef in de gaten te houden en ergens op te schrijven in een tabel of grafiek. Achtste week De teef wordt onrustig en zoekt een plek om te bevallen. De teef moet wel helemaal ontspannen zijn. Deze puppyvoeding mag de moeder ook blijven eten tijdens de lactatieperiode periode van het geven van melk.

Maar gezien de vorige teleurstellingen heb ik mijzelf steeds voorgehouden: eerst zien, terwijl een eerder geboren pup hulp nodig heeft.

De dekking. Deze uitvloeiing moet na 3 weken over zijn en mag niet stinken.