Kpn play gratis voor kpn klanten

Geplaatst op: 20.09.2019

Sinds kort is er een nieuwe ontwikkeling op gang: het streamen van live televisie naar telefoon, tablet en laptop. In juni kijk je gratis naar KPN Play. Zo blijft het hoofdmenu continue links in beeld staan en herken je de acteurs tenminste met de iets grotere plaatjes bij een film.

Digitale tv vergelijken Alles over digitale tv Over ons Hulp nodig? Thuis altijd telefonisch goed bereikbaar zijn? Als je extra tv-ontvangers nodig hebt, kun je deze zelf aanvragen via MijnKPN.

Lees meer over 4K. Actueel Nieuws Nieuwsbrieven. Belangrijke eigenschappen.

Bekijk Fox Sports Pakket. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in! Na het eerste laadmoment, als je een zender aanklikt is er in een hele aflevering van het NOS-journaal niet n keer gebufferd. Onmogelijk met onze uitgebreide zenderpakketten en tv-diensten?

Een laatste leuke feature is het gepland opnemen van series, die je dan later op elk moment terug kan kpn play gratis voor kpn klanten. De extra databundel van 5GB krijg je natuurlijk niet, maar je kunt wel gebruik maken van de gratis films en ebooks.

Probeer het nog een keer over een paar minuten. Bekijk Fox Sports Pakket. En zo zijn er nog wat kleine mankementen waaraan je merkt dat de app nog vrij nieuw is en er zeker ruimte voor verbetering is.

Dit is het gratis KPN Cadeau van 2017

We helpen je op weg Contactformulier Veelgestelde vragen. Meer over On Demand. Voor een testversie van de app is hij zeer compleet, niet alleen qua functionaliteit, ook qua aanbod. Nokia 4. De beeldkwaliteit op de iPhone is prima en ook op de iPad ging het ermee door.

Huawei P30 Pro Met abonnement los toestel. Vind nu de beste deals. Meer Televisie. Het grote content-on-demand-aanbod van deze tv-dienst is een pluspunt en vrij uniek. Voor een testversie van de app is hij zeer compleet, niet alleen qua functionaliteit, maar dit is slechts het topje van de ijsberg.

Update 4 juni 2018: KPN Play stopt

Bekijk het Pluspakket. Kijk online in heel de EU Waar je ook bent, jij mist geen minuut van je favoriete programma's met Online tv-kijken.

Het is allemaal mogelijk! Nu kun je ook met de interactieve tv app van KPN tv kijken op een groot scherm door Chromecast ondersteuning, gewoon zoals je dat gewend bent met KPN Play.

Met vriendelijke groet, Dennis Schreve. Wat betreft het alternatief, nog niet, Expert Elektronica Gepubliceerd op: 19 november Dit kan komen vanwege nog niet voltrokken contracten met aanbieders. Nee, daar kan een ieder met ons mee in gesprek gaan om te kijken of dit iets is. Stefan Vrijdagover de gehele provincie genomen, kpn play gratis voor kpn klanten.

Via de Mijn KPN-app kun je tevens controleren of je de databundel al hebt ontvangen.

Account Options

Op een tv ziet het beeld er gewoon nog niet goed genoeg uit. OnePlus 7 Pro Met abonnement los toestel. We hebben een gemakkelijk stappenplan waarmee je binnen 20 minuten je tv-pakket zelf kan installeren. Samsung Galaxy S10e Met abonnement los toestel.

Eerste indruk     23 mei. De overige live zenders en On Demand zijn nu kpn play gratis voor kpn klanten in SD kwaliteit. Kwaliteit De streamkwaliteit van Play is helaas nog niet zo hoog. Kijk Netflix gewoon via je tv-menu, je hebt alleen internet en een abonnement op Play nodig. Je hoeft geen klant te zijn bij KPN, met je afstandsbediening. Op een tv ziet het beeld er gewoon nog niet goed genoeg uit. Alle pakketten verwijderen. Speciaal aanbod voor de allerkleinsten Bekijk Goedkope vlucht parijs berlijn. Vorige Zo test je of jouw Google Home Mini problemen heeft met hard geluid.

Eerste indruk     8 feb. Op een tv ziet het beeld er gewoon nog niet goed genoeg uit. Vanaf nu kijk je gratis FOX Sports 1 op kanaal

Er is altijd wat op tv voor jou door ons uitgebreide aanbod aan zenders. Even ter vergelijking: bij Netflix gebeurt dit bij ons sporadisch, en hij onthoudt meestal waar je gebleven was.