Bolcom boeken verkopen ervaring

Geplaatst op: 09.10.2019

Ik heb zelf goede ervaringen met het kopen en verkopen van tweedehands boeken op bol. Er zijn ook boeken die zoveel op internet worden aangeboden dat het nauwelijks de moeite waard is om daar inspanningen voor te leveren.

En ik denk er over om zelf ook een 'kraampje' op deze site te gaan beginnen.

Dat maakt het een beetje persoonlijker. En daarnaast heb ik ook weer wat meer ruimte gekregen in mijn kast. Vooral op vakantie, heerlijk! Werkt het echt en welke zijn de moeite van aanschaffen waard? Maar als een boek uit is, beland deze in de kast. Populaire vragen in deze categorie.

Contact Over geldboom. Ik ben er zeer tevreden over en de lagere prijs vind ik ook helemaal goed? Het boek zag er -laat ik het netjes zeggen- gelezen uit. Wie heeft ervaring hiermee, maar wat wil je.

Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. En daarnaast heb ik ook weer wat meer ruimte gekregen in mijn kast. Vaak heb ik al gehoord dat mensen heel blij zijn met een boek, dat ze soms na lang zoeken gevonden hebben.

De verkoper kan op dat moment nog de verkoop weigeren, omdat hij het boek bijvoorbeeld net via marktplaats verkocht heeft of het boek niet meer kwijt wil. Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Ik ben er een beetje door afgeknapt, en net wat iemand schreef, zelfs het mooiste boek is vaak geen drol meer waard, of je moet toevallig iemand treffen die het boek speciaal zoekt.

Als je hiermee akkoord gaat, stuurt Boekenbalie een doos naar je toe. Ik heb een fragmen

Er worden - afhankelijk van het boek natuurlijk - redelijke prijzen voor gevraagd. Echter na een week heb ik nog steeds geen mail gekregen dat het pakketje is verstuurd. Succes in ieder geval, bolcom boeken verkopen ervaring. Tip Koop zelf ook 2e hands boeken en verkoop deze nadat je het boek hebt uitgelezen. Naar mijn ervaring heb je bij boekwinkeltjes.

Je studieboeken omzetten in geld

Re: Waarschuwing tweedehands boeken-verkoop via Bol. Als het echter aan staat, is het geluid een stuk minder. Hij vermeld tevens de adresgegevens waar de verkoper het boek naar toe moet sturen.

Die betaald niet voor niets 2. Wij hebben ook een kraam gehuurd in Bredevoort, je krijgt het thuisgestuurd met een rekening erbij die je gewoon overmaakt aan bol. Goedkoop zijn ze niet. Je besteld het boek, bolcom boeken verkopen ervaring, waar we op een boekenbeurs stonden met onze prachtige kunst- en kookboeken en haalden er net de kraam van 40.

Ik heb vrij veel ervaring met boeken verkopen zowel via Boekwinkeltjes als bij Bol. Voor sommige boeken kreeg ik zelfs helemaal geel geld.

Weet jij het antwoord?

Voor sommige boeken kreeg ik zelfs helemaal geel geld. Wat ik belangrijk vind bij het zoeken van spullen op mp is of ik het ook op kan halen.

Die betaald niet voor niets 2.

Hartelijke groetjes, tom. Dat betekent dat je daar alleen geregistreerde boeken kwijt kunt en niet al te oude. Succes, tom Rapporteer. En ik denk er over om zelf ook een 'kraampje' op deze site te gaan beginnen. Het voordeel boven marktplaats is dat mensen die nieuwe boeken zoeken ook jouw boek makkelijk kunnen vinden en misschien bolcom boeken verkopen ervaring jouw boek kopen.

Succes, Enigma. C4th 17 augustus Goud in deze categorie.

Dus ook nog je boek kwijt, want Bol. Dat maakt het een beetje persoonlijker. Ik heb wel een iets goedkopere verzendoplossing gevonden. Dit is inderdaad een goed advies Waar zijn die duimpjes toch?

Dat is toch echt afhankelijk van het boek dat je verkoopt. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.

Aangezien er meerdere versies waren van het boek hard cover, bolcom boeken verkopen ervaring, paperback etc heb ik de goedkoopste aangeklikt.