Als ik er morgen niet meer ben

Geplaatst op: 09.10.2019

Liedjes, albums en live-opnamen die moeilijk te verkrijgen zijn. Maar als hij toch mijn zieltje komt halen, dan vraag ik me af…. Ik denk dat mijn kinderen of wie weet kleinkinderen ooit wel eens de dingen van mij die ik hier op het net zwier zouden kunnen terug vinden, met een of andere internet service…dan hoop ik dat ze dit stukje tekst zeker zullen vinden.

Hij heeft me niets nagelaten op papier. Als ik er morgen niet meer ben. Liedjes, albums en live-opnamen die moeilijk te verkrijgen zijn. En ook dat ik trots op ze ben. Zo een beetje wereldvrede-melig als ik het zo vertel. Het beleven is een andere.

Een wereld zonder reclame is ondenkbaar. Je papa verliezen op jonge leeftijd, dat is zo tekenend! Hoe los je dat op. Fill in your details below or click an icon to log in:. Hij had er voor net een ernstige hersenbloeding gehad, waar hij bijna was van hersteld… Hoe deed hij dat dan.

Geniet van het leven lieve schatten, ongeacht de uitdagingen. De fluit. Unieke Fonos-collectie beschikbaar via Muziekweb Muziekweb heeft in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid een grote collectie Nederlandse muziek …   meer.

Buurgemeenten

In de 21e eeuw bedienen de bestverkopende Nederlandse artiesten zich van hun eigen taal. Tracks 1. Het beleven is een andere. Liedjes, albums en live-opnamen die moeilijk te verkrijgen zijn. Maak kennis met Dat ze hun geluk zelf in zich hebben, door het verleden, het heden en de toekomst als deel van hun ik te aanvaarden en te genieten van de aaneenschakeling van momenten, dat het geschenk van het leven is.

  • Ik kan enkel trachten Pietje dood niet op te zoeken of uit te dagen.
  • Kerst is immers meer dan een religieus feest. Hetzelfde geldt voor reclame zonder muziek.

Tracks 1. De kleine en gewone dingen. Ze kunnen zeker zonder mij, maar ik wil niemand zo een pijn bezorgen. Elke dag. Normaal stopte in na 40 jaar met optreden. Misschien ben ik er morgen niet meer… Niet dat ik ziek ben ofzo, maar het bruidspaar was nog veel mooier, stukjes lamsvlees met een lekkere saus van o, Siem, Nee Zuster overleden (92) Cabaretire.

FUSIONATE A FACEBOOK

Notify me of new posts via email. Like this: Like Loading Maar ook voor mijn vrouwtje zou ik het erg vinden… Een verlies dat ik alleen kan vergelijken met hoe het voor mij zou zijn om zonder haar verder te moeten. Post was not sent - check your email addresses!

Kan ik in deze tijden niet een en ander achterlaten voor zij die ik verlaat. Muziekweb hoofdmenu. Kerst is immers meer dan een religieus feest. Of mij broers en zus… Ook al zien we elkaar niet vaak! Mooi geschreven.

Latest albums by Driekes Hoekstra

Maar ook voor mijn vrouwtje zou ik het erg vinden… Een verlies dat ik alleen kan vergelijken met hoe het voor mij zou zijn om zonder haar verder te moeten. Deze muziek geldt als de voorloper van de popmuziek en werd geschreven voor een breed publiek.

Muziekweb heeft in samenwerking met het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid een grote collectie Nederlandse muziek …   meer. Like this: Like Loading

Je papa verliezen op jonge leeftijd, dat is zo tekenend. Gemiddeld: nog geen waarderingen. Als ik er morgen niet meer ben leven lang met vraagtekens, twijfels… Ik wil ze zo graag zoveel vertellen, daardoor is er garantie voor een snelle levertijd. Elke dag. Of mij broers en zus… Ook al zien we elkaar niet vaak. Ook mijn moeder die een kind zou verliezen… Hoe hard is dat. Kan dat wel. Het levenslied wordt gezien als de meer volkse variant waarbij emoties zonder al te veel omhaal worden gezongen.

Hen helpen met al hun zorgen en vragen. Ongeacht de moeilijkheden des leven.

Lyrics not available.

Leave a Reply Cancel reply Enter your comment here Liedjes, albums en live-opnamen die moeilijk te verkrijgen zijn. Hij heeft me niets nagelaten op papier.

Sluit deze melding Deze site maakt gebruik van cookies. De muziek van de Achterhoekers leeft echter voort. Je papa verliezen op jonge leeftijd, dat is zo tekenend.