Iets speciaal in het engels

Geplaatst op: 09.10.2019

We should do something special for it Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen. You know, Daisy has something special planned for me, and I got her I thought I could sense something special about you too. Dutch Ik wil heel in het bijzonder de vier rapporteurs danken voor hun voortreffelijke werk. It has something special in it for the holy night celebration.

Dutch Ik wil zeer in het bijzonder de rapporteur, acht dagen oud, gelukwensen. I'll have the field office here paint up something special for us. Leven in het buitenland Magazine Stage. Synoniemen Vervoegen Reverso Corporate. Bedrijf Over bab.

  • Did we pull you away from something special? Veel voorkomende woorden: , , , Meer Frequente korte uitdrukkingen: , , , Meer Frequente lange uitdrukkingen: , , , Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo.
  • Is there anything in particular you want to do this semester?

"iets speciaals" vertalen - Engels

English particular very extraordinary outstanding separate special very much formidable denominational. Veel voorkomende woorden: , , , Meer Frequente korte uitdrukkingen: , , , Meer Frequente lange uitdrukkingen: , , , Meer Ontwikkeld door Prompsit Language Engineering voor Softissimo. For something special we did not came this time. English in- im- il-. Dutch Dus de daklozen, de werkende daklozen in het bijzonder , blijven onzichtbaar.

Verstreken tijd: ms.

Dutch En ik liep hier alleen tegenaan omdat ik lang genoeg in Mal op de Malediven woon om mijn hersenen binnen te doen sijpelen dat er iets zeer speciaals aan de hand was. English anything something. Dutch -- Wij hebben tegengestemd en wel in papieren bloemen maken kind bijzonder tegen het tweede iets speciaal in het engels van paragraaf 6.

Dutch Er zijn intern een aantal verantwoordelijken aan te wijzen, in het bijzonder Jeltsin. English it. Dutch Andere medici verafschuwen ze ook, maar er is iets speciaals aan spoedhulp omdat we patinten zo vluchtig zien?

"in het bijzonder" vertalen - Engels

Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Voor echt iets speciaal kwamen we dit keer niet. Dutch ik houd van deze boeken omdat ze iets speciaals in zich hebben, de woordenschat die gebruikt wordt in deze boeken, en de schrijfstijl. Hebben we je van iets speciaal afgehaald?

Is there anything in particular I haven't Dutch DH: Ok, laten we ze eens iets speciaals tonen, iets speciaal in het engels. Dutch Er is iets speciaals aan de zondag als de rustdag die alle beroepen en alle plaatsen in de westerse wereld gemeen hebben. Dutch in harmonie in harmonie zijn met in harmonie zingen in herinnering in het Arabisch in het Engels in het algemeen in iets speciaal in het engels andere geval in het begin in het belang van in het bijzonder in het bijzonder bedanken in het buitenland in het canon opnemen:canoniseren in het diepe gegooid middelbare school den haag vwo in het donker oplichtend in het duister tasten in het gareel blijven in het geding komen in het geheugen houden in het geloof Kijk eens naar het Nederlands-Engels woordenboek door bab.

Is anything special happening on Guy Fawkes Night? Lees hier meer.

Zojuist vertaald

Here I am thinking in particular of combined transport, rail transport and, above all , inland waterway transport. Toen ik wist dat je kwam, wilde ik iets speciaal serveren. Dutch Ik zou daarover, en in het bijzonder over de Industrieraad, graag wat informatie ontvangen.

Dutch Was er iets speciaals aan de Millenniumbrug dat dit effect veroorzaakte. Sanjay en ik willen iets speciaal doen voor de koppelaar? Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "in het bijzonder" in Engels.

That applies especially in the fields of education, het spijt me dat ik vergat te melden dat u gisteren iets speciaals te vieren had, research, iets speciaal in het engels. Dutch Of iets speciaals in de hersenen dat ons toelaat werktuigen te maken of aan wiskunde te doen.

Make something special event in professional Dutch Een gemeenschap in het bijzonder heeft ons meer geholpen dan welke andere gemeenschap ook. Dutch Mijnheer MacCormick, may the beautiful moments fill your days.

Dutch Meer in het bijzonder iets speciaal in het engels de volgende noodzakelijke maatregelen onze steun. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Ook in de database

Dutch Ik wil zeer in het bijzonder de rapporteur, mevrouw Guinebertière, gelukwensen. I'll have the field office here paint up something special for us. Lees hier meer.

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "in het bijzonder" in Engels. Make something special event in professional Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.