Restaurant de kiosk loon op zand

Geplaatst op: 15.07.2019

Verder geen een woord van excuses. Is dit een gezinsvriendelijk restaurant? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Meer beoordelingen bekijken. Waardering van reizigers. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Goede uitleg van de kaart. Tijd van het jaar.

Schrijf een beoordeling. Wisselend maand menu. Cafe de Kiosk 5,7. Community Hoe was jouw ervaring. Parkeren naast de deur?

Zijn de prijzen van dit restaurant laag? Is dit restaurant geschikt voor dineren?

Lijst wordt bijgewerkt Bedank Wilma v. Echt helemaal super. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Goede uitleg van de kaart. Is dit restaurant rolstoeltoegankelijk? Bekijk wat reizigers erover zeggen:.

Tijdens onze fietstocht door de Loonse en Drunense duinen hier s' middags een lunch genomen! Wij hebben ook een uitgebreide lunchkaart en diverse thee en koffie soorten. Waardering van reizigers? Profiel Lid worden. Biedt dit restaurant service aan tafel! Zitruimte 50 zitplaatsen.

Contactgegevens

Biedt dit restaurant service aan tafel? Bespaar geld. Is dit restaurant geschikt voor dineren? Hotels in de buurt Alle hotels in de buurt bekijken.

Wie zijn wij. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Deel nog een ervaring voordat je gaat! Na lang wachten heeft iemand uit mijn gezelschap toch gevraagd waarom het zo lang duurde en of ze vandaag nog kwamen. Meer beoordelingen bekijken.

Grote plaatsen met restaurants

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. Riki Damen. Na veel goede ervaringen een vertrouwd adres.

  • In de omgeving.
  • Community Hoe was jouw ervaring?
  • Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.
  • Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Bedank katjav. Ook genoeg verschillende biertjes om uit te kiezen! Alle restaurants in Loon op Zand weergeven. Als vaste klant van de Kiosk moet ik helaas constateren dat de kwaliteit en service bij de Kiosk zienderogen achteruit loopt. Cafe de Kiosk op 14 januari Beoordeeld op 19 juni Altijd gezellig hier.

Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.

Meer informatie

Na een half uur gevraagd waar ze bleven Frans 1. Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Riki Damen.

Bedank 34marceln. Ook genoeg verschillende biertjes om uit te kiezen. Daarom 2 borrelplanken besteld Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen.