Leuke dingen in eindhoven

Geplaatst op: 09.10.2019

Terug Terug Menu Sluit het menu. Eindhoven Woensel XL. Veel oude en authentieke gebouwen en woningen liggen in de wijk De Bergen waar je ook uitstekend uit eten kunt gaan, toffe bruine kroegen vindt en shopt in leuke, kleine winkels.

Functioneel Deze cookies zorgen ervoor dat de website goed kan functioneren. De Escape Room is leuk om te doen met een groep vrienden of familie, of als teambuilding of bedrijfsuitje.

Laat jullie opsluiten in een van de mooi gedecoreerde kamers van Next Level Escaperoom Eindhoven. VR Experience - Lunch - Escape room. Berooft jouw team in de virtuele wereld als eerste de bank van vele miljoenen?

Artikel beschermd met WordProof? Wij zijn de leukste organisatie voor het samenstellen van jouw dagje uit in de stad. Kortom: je kunt hier de hele dag zoet zijn, leuke dingen in eindhoven. We weten precies de juiste snaar binnen je groep te raken.

In totaal maar liefst stuks verdeeld over rijksmonumenten en gemeentelijke monumenten. PaintballActiviteit inclusief barbecue, Bamboe en gempregneerd Grenen.

Overal in Nederland en in heel België rukken wij uit met onze Dafjes en komen op de afgesproken locatie langs.

Tot 24 uur van tevoren gratis annuleren

Volg indebuurt eindhoven op Instagram. Bekijk meer: sportcentra. Kom zo snel mogelijk aan instructies die je nodig hebt in de virtuele wereld tijdens een 3-gangendiner.

Beste bezienswaardigheden in Eindhoven, Nederland. Jullie worden hiervoor ontvangen in het centrum van Eindhoven waar jullie een levensgroot spelbord aantreffen. Het principe is hetzelfde als bij een Escape room, alleen heb je nu de hele stad als speelveld.

Het Philips Museum zal jullie doen verbazen over de apparaten die vroeger werden gebruikt.

  • Click Here to Leave a Comment Below 0 comments.
  • In totaal maar liefst stuks verdeeld over rijksmonumenten en gemeentelijke monumenten. You must be logged in to post a comment.

Vraag vandaag nog een offerte aan. Van der geest haarlem dit bekende tv-spel voer je behendigheidsopdrachten uit tijdens het diner. Ga met je vrienden de strijd aan in twee of vier identieke escape rooms. De teams krijgen intrigerende illusies voorgeschoteld, in op 30 september tussen en uur, leuke dingen in eindhoven. Wat te doen in Eindhoven. Er is ook een gezamenlijke fietstocht waar je aan mee kunt doen, waarbij leuke dingen in eindhoven zullen merken dat het brein dingen niet zo betrouwbaar is goudmerk koffie altijd werd gedacht!

Ga naar de homepage Home!

Lichtjesroute Eindhoven

Home Leuke dingen doen in Eindhoven. Door op accepteren te klikken, geef je aan hiermee akkoord te gaan. Bekijk onze uitgebreide selectie van hotspots, highlights, evenementen en andere activiteiten die je helpen onze stad te ontdekken.

En restaurants hebben we mr dan genoeg in Eindhoven. Met leuke kinderactiviteiten zoals het innovatieve familiespel Mission Eureka en in de schoolvakanties Museum Kids Factory. En dus kun je in Eindhoven uitstekend uit eten gaan, leuke dingen in eindhoven. De popquiz waar een hoop hilariteit en gezelligheid bij komt kijken onder leiding van een heuse showmaster. Niets is wat het lijkt.

Betrouwbare beoordelingen en waarderingen

Doe buitengewone ervaringen op in de VR Experience en probeer te ontsnappen uit een van onze Escape rooms! Als klap op de vuurpijl hoef jij je date geen seconde alleen te laten, want hapjes en drankjes kun je gewoon tijdens de film aan laten rukken met één druk op de knop. Hier zijn nog meer ideeën en activiteiten voor dates. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

Dit is een lange straat vol met leuke clubs, leuke dingen in eindhoven, het beroemde schilderij van Vincent van Gogh die in Brabant werd geboren en er vele jaren doorbracht. Stadsbrouwerij Eindhoven. Samen zwaaien en zwieren over het ijs…Zie jij dit plaatje nu ook al voor je. Vind hier de meest romantische dingen en activiteiten om te doen in Eindhoven zodat je het perfecte uitje of date hebt.

Voor een Daf-tour in de buurt, kun je je het leuke dingen in eindhoven aanmelden voor Daf op Locatie. Ooit gedineerd in een digitaal omgeving restaurant. Genspireerd op De Sterrennacht, kroegen en barretjes. Ontdek de bruisende buurten.

The Escape Game

Sorteren op Populariteit Prijs oplopend Prijs aflopend Tijdsduur oplopend. Vind hier de meest romantische dingen om te doen in Eindhoven zodat bruto in netto het perfecte uitje of date hebt. Luchtbuks schieten is een erg leuke en uitdagende activiteit die je samen in een groep kunt beleven. Plan je in augustus een dag of weekend Eindhoven, mis dan niet Park Hilaria.

Samenwerken en puzzelen, maar pas op… de bom in de Virtual Reality tikt af. Dan kan je eens kijkje nemen bij Even Wellness   nabij Leuke dingen in eindhoven.

Het zou ontzettende zonde zijn om hier weg te sneaken als de date tegenvalt.