Horizon go streamen auf tv

Geplaatst op: 09.10.2019

Mocht je nog eens vragen hebben ben je altijd welkom op de Community. Goedendag, Kan ik ook via de smartphone streamen zonder chromecast.

Digitale mediaboxen.

Vooralsnog kan je helaas alleen live tv streamen. Wellicht dat dat ook de reden is dat de Apple TV app zolang op zich laat wachten…. In dit artikel:. Hoe oud moet de tv zijn om chromecast aan te sluiten om Ziggo go er op te kijken.

Echter, ik krijg die alleen via de MacBook werkend.

Naar mijn horizon go streamen auf tv is het WiFi signaal prima. Welke apparatuur heb je om TV te kijken. Het probleem is dat de Horizon-naam in anderen landen nog wel wordt gebruikt, en de Horizon Go-app zonder regioblokkade te downloaden is. Waarom lukt het in Spanje niet om via Chrome naar de TV te steamwn. Android Planet Gratis - Google Play.

Reageer op Gerard.

Horizon Go met AirPlay

Op de Ziggo website leggen ze uit hoe je kan streamen. Ze bedekken het beeld ook minder. Als je vijf keer achter elkaar met het verkeerde wachtwoord inlogt, dan wordt de dienst vijf minuten geblokkeerd. Reageer op Jolanda. Je hebt hiervoor geen speciale tv nodig.

Reageer op Tanja. Motorola Moto G7 Power Met abonnement los toestel. Reageer op Simon. Maar volgens Ziggo heeft dat met copyright te maken. Veelgestelde vragen. Zit deze incl.

Heb je Windows 10? OnePlus 7 Pro Met abonnement los toestel. Ziggo GO werkt op dit moment nog niet met Apple Airplay 2.

Waarom is dit voor mij interessant zal je denken. De twee protocollen voor draadloze streaming verschijnen nu als apart icoon rechtsboven!

Geschreven door: Philippe! AppsiOS wo 2 mei Dat laatste is inderdaad makkelijker.

Meld je aan

Hoe komt dat? Ziggo GO app voor Android gebruikers. Inloggegevens vergeten.

Wis dan de wifi-instellingen van het andere netwerk op je smartphone of tablet. Dat zou echt de bom zijn! Anders werkt deze oplossing NIET. Echter, ik krijg die alleen via de MacBook werkend?

Reageer op Danil. Druk op  TV Kijken  en kies vervolgens een zender.

Niet Horizon Go, maar Ziggo GO

Huawei P30 Pro Met abonnement los toestel. Voor een Ziggo Go app zul je toch echt bij Ziggo moeten zijn. Reageer op John.

Als je vijf keer achter elkaar met het verkeerde wachtwoord inlogt, dan wordt de dienst vijf minuten geblokkeerd. Scheelt mij heel wat dure mb-tjes!. Dat zou inderdaad mooi zijn. Ik zie geen Chromecast of Airplay icoon?