Hoe breng je eyeliner goed aan

Geplaatst op: 13.08.2019

Iemand tips? LOVE dit artikel 14 14 meiden hebben deze blog geloved. Technieken Bij het aanbrengen van eyeliner trekken de meeste vrouwen hun ooglid naar de zijkant om de huis strak te krijgen.

Denk na over de dikte van de lijn en of je het op je bovenste- of onderste ooglid gaat aanbrengen, of allebei. Wrijf het er niet in, maar smeer het een beetje uit zodat de lijn niet heel duidelijk meer is. Zorg er ook voor dat je eerst wegwijs wordt in het assortiment van de eyeliners , want er zijn veel soorten.

Gebruik een licht gekleurd potlood, goud, zilver of wit en trek daarmee een lijn onder het oog. Grote, diepliggende ogen kun je extra spectaculair maken door een mooie, dikke eyeliner aan te brengen.

Maar ik blijf t proberen :P. Dit maakt het niet zo hard. Sommige eyeliners drogen wat langzamer dan andere. Eyeliner opdoen kan soms een drama zijn. Ik heb boven me oog en onder me oog eyeliner.

Het is aan jou of je de eyeliner een beetje omhoog laat lopen of stopt bij de uithoek van je oog.
  • Of login via Facebook.
  • Wrijf de lijn zo goed als mogelijk een beetje uit, met vloeibare eyeliner moet je dit dus heel snel doen, voor het is opgedroogd. Breng oogschaduw aan in de buitenste ooghoeken.

Ook interessant

Het is niet mooi als er hobbels in zitten. Breng niet te veel aan, want dit oogt onnatuurlijk. How to Zelf gelnagellak aanbrengen doe je met deze tips. Parfum het ideale kado? Wanneer je eerst je eyeliner aanbrengt langs je bovenste wimperrand en daar een winged van probeert te maken, zal je merken dat deze vaak in niemandsland eindigt. Het werkt heel goed! Gebruik een lepel Met de ronding van een lepel kun je de perfecte cat eyes maken.

  • Je hebt verschillende kleuren en soorten eyeliner.
  • Heeft iemand een tip? Doe de oogschaduw met een kleine, zachte kwast op het midden van je oogleden.

Dit is toch wel een beetje lastig omdat je het met potlood nooit zo mooi scherp en strak krijgt als met vloeibare liner, hoe breng je eyeliner goed aan. Hoe test en kies je parfum. Deel dit artikel Delen. Als je liever een wat vagere lijn wilt, gebruik dan een eyelinerpotlood. Trending De feestdagen door op je knapst met Maybelline New York. Kleuren Je hebt verschillende kleuren en soorten eyeliner. Gelliner is een soort dikke substantie die je met een eigen kwastje moet aanbrengen.

Het aanbrengen van eyeliner

Haar Kapsels, inspiratie en ideeën. Breng je eyeliner altijd pas aan als je al oogschaduw op hebt, en doe daarna pas je mascara op. Eerst hulp bij gekleurd haar 6x je huid beschermen tegen koude herfstdagen Maak zelf verzorgingsproducten met restjes pompoen.

Begin met de buitenste hoeken van je ooglid van een lijntje te voorzien? De keuze van een eyeliner is heel persoonlijk. Zo overlappen de twee kleuren elkaar. Breng de mascara aan en voil: je ogen zijn ready for show time.

Zo helpen wij en onze partners jou om makkelijk te winkelen.

Potloden of kohlpotloden zijn makkelijk in het gebruik maar ook minder precies en lopen eerder uit. Grote, diepliggende ogen kun je extra spectaculair maken door een mooie, dikke eyeliner aan te brengen. Over het oogpotlood kun je namelijk nog heel gemakkelijk oogschaduw doen van dezelfde kleur om het wat strakker te laten lijken. Door Redactie ThePerfectYou.

  • Maar eyeliner is een ander verhaal.
  • Voor je begint, wat tips en trucs: Doe eerst je oogschaduw en wenkbrauwen.
  • Maar eyeliner is een ander verhaal.
  • Zooo mooi!

Je kunt de hoek zo groot of klein maken als je wilt, maar onthou dat hoe scherper de hoek is, and take day jobs as waiters to support themselves. Welke eyeliner hack of hacks ga jij uitproberen.

Dit werkt gewoon makkelijker. Nivea haarverzorging die past bij je haardikte. Zo ziet dat er uit als ik mijn ogen dicht heb. Dit geeft een natuurlijker effect voor het weghalen van eyeliner of kohlpotloot. Weten jullie hoe breng je eyeliner goed aan kleur oogpotlood het mooiste staat met licht blauwe ogen.

Bron: Elle. Zet eventueel kleine streepjes.

Eyeliner aanbrengen

Om eyeliner af te wassen kun je een tissue nat maken en er zachtjes mee over je huid vegen. Mijn methode is gewoon dat ik met de ''outer corner'' begin als ik die af heb, doe ik de ''inner corner'' en werk ik heb zo af door de lijnen met elkaar te verbinden.

Kort verhaal Skincare voor in hartje stad. En ik kan niks op mn 'waterlijn' doen, daar gaan mn ogen enorm van tranen tot het eraf is

Snelle kapsels die niet langer duren dan 5 minuten. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om juist een andere vorm vleugel te maken. How to Zelf gelnagellak aanbrengen doe je met deze tips. Breng een beetje concealer aan op je ooglid.